Bij de Beursvloer ontmoet je ondernemers uit Den Helder die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hieronder vind je de deelnemers die zicht tot nu toe hebben aangemeld. Zowel ondernemers met hun aanbod als verenigingen, stichtingen of maatschappelijke organisaties met hun vraag.

Aanbod van ondernemers, organisaties en serviceclubs

 1. VS&M Juristen stelt juridische kennis beschikbaar voor maatschappelijke organisatie die dit nodig hebben.
 2. Druktemaker stelt een workshop ‘social media’ beschikbaar.  
 3. ICT vanaf Morgen is aanwezig en inventariseert of er maatschappelijk organisaties rondlopen die op zoek zijn naar ICT materiaal
 4. Omnyacc stelt een workshop ‘De Penningmeester’ beschikbaar waarin ze penningmeesters helpen bij wat er allemaal komt kijken
 5. Zeeman Reclame Groep stelt promotiemateriaal en redactionele ruimte in één van hun magazines beschikbaar 
 6. Bikestore Julianadorp stelt hun duofiets beschikbaar voor een dag(deel) of weekend. Bij de duofiets zitten de bestuurder en bijrijder naast elkaar. De bestuurder heeft de mogelijkheid om te sturen en te remmen, de bijrijder niet. Wel kan de bijrijder mee trappen. De draaibare stoel maakt opstappen heel eenvoudig.
 7. Bertil van Beek Fotografie wil, zoals de naam al doet vermoeden, een aantal maatschappelijke organisaties ondersteunen met zijn fotografie.
 8. RODI media stelt een workshop ‘persberichten schrijven’ beschikbaar. 
 9. HD Solutions heeft als aanbod advies over verlaging van werkdruk, personeelstekort en veiligheid binnen de ggz instellingen.
 10. Vrijwilligerspunt Noordkopvoorelkaar MEE & de Wering biedt ondersteuning bij het plaatsen van hulpaanbod en/of hulpvraag van vrijwillige inzet of informele zorg op platform Noordkopvoorelkaar. En ze bieden deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers aan (eventueel op maat) en tevens Behoeftepeiling deskundigheid voor 2019/2020.
 11. Opbouwwerk MEE & de Wering biedt aan een Fondsenaanvraag voor vereniging/stichting te verzorgen.
 12. Reclamebureau Den Helder/Densite biedt aan om voor een organisatie een website te maken.
 13. Den Helder Suns bieden vrijkaarten, meegaan met een uitwedstrijd en een clinic aan. 
 14. Helder Vastgoed heeft geen specifiek aanbod, maar gaat graag met organisaties in gesprek.
 15. Praktijk voor uw welzijn, aanbod volgt nog.
 16. Rabobank Kop van Noord-Holland bieden aan: 1 pagina artikel in hun ledenmagazine Rabo & Co, vier medewerkers die zich 4 uur als vrijwilliger inzetten en het bekostigen van een maatschappelijk uitje tot € 500, -. 
 17. Soroptimistclub Den Helder, aanbod volgt nog.
 18. Aannemersbedrijf Gerard Borst BV stellen voor een dag een timmerman beschikbaar voor 1 dag voor allerlei klusjes. 
 19. MedSec Solutions biedt EHBO (opleidingen) en verkeersregelaars (opleiding) aan. 

Vraag van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties

 1. Stichting Goederenbank Den Helder vraagt een laptop voor administratieve werkzaamheden, zoekt iemand die gevelreclame of staande reclame vlaggen op voet kan regelen en de stichting is op zoek naar een goedkoop vrachtwagentje op B rijbewijs inclusief laadklep om beter en efficiënter hun werk voor de minima te kunnen doen.
 2. Stichting Present Den Helder is op zoek naar een bedrijven die met hun team zich voor een dag(deel) aanbieden om praktische hulp in en om het huis te bieden bij inwoners, met beperkte financiën, gezondheid en/of sociaal netwerk, uit Den Helder e.o. of een sociale activiteit bij een zorginstelling.
 3. De Wandelcoach gaat voor het mobiliseren van middelen: (financieel, materiaal, etc) in de regio noodzakelijke samenwerkingen aan. Ook is een multi-sportvereniging in de maak: De Wandelcoach Sport (projectnaam), om subsidies te ontsluiten om bijpassend materiaal te kunnen aanschaffen en op te kunnen slaan. Zij vragen welke verbindingen in onze regio er nog meer te maken zijn?
 4. Team Sportservice Den Helder is op zoek naar producten en diensten die ten goede komen aan de uitvoering van hun activiteiten.
 5. Opbouwwerk MEE & de Wering is op zoek naar ondernemers die kunnen helpen met het leveren van goederen voor het Schoolontbijt medio juni 2020, 450 leerlingen van Brede School. En aanvullend ook voor het Oogstfeest medio oktober 2020, 450 leerlingen Brede School.
 6. KCS4Kids heeft dit jaar voor het eerst de Buurtcamping Den Helder georganiseerd met groot succes. Ze zijn op zoek naar samenwerking met particulieren en ondernemingen voor het uitzetten van maatschappelijke projecten voor de inwoners van Den Helder, met name in de sectoren kunst, cultuur en sport.
 7. Het Linie College is bezig met het opzetten van een Arbeids Trainings Centrum om onze leerlingen met een achterstand op de arbeidsmarkt werknemersvaardigheden aan te leren. Tijdens de beursvloer willen wij graag in gesprek komen, ideeën op doen en contacten leggen. Wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.
 8. Vogelasiel De Paddenstoel maakt graag gebruik van het aanbod van Omnyacc. 
 9. Stichting Odensehuis Den Helder zitten in de startfase van het opzetten van een inloophuis, waarin activiteiten worden georganiseerd voor mensen met beginnende dementie of geheugenproblemen. Voor het organiseren en inrichten kunnen zij nog veel hulp gebruiken. Te denken valt aan het opzetten van een (groente)tuin, gezamenlijke lunches, wandelingen, lezingen, culturele activiteiten. De ruimte is nu nog kaal, maar moet een veilige, warme plek worden.
 10. Gemeente Den Helder wil weten hoe zij in de behoefte voorzien als partner van werkgevers. Wij kunnen ondersteunen in; personeel, werkgeversdienstverlening, mee helpen bij vraagstukken als zijnde “hoe gaat u om met vergrijzing van het huidige personeel”, maar ook kunnen wij toelichtingen geven m.b.t. reintegratie en de daarbij horende instrumentaria.
 11. Wonen Plus Welzijn (De Verbinding) is op zoek naar materiaal voor in de open ruimte die door bezoekers wordt gebruikt. Bijvoorbeeld een biljarttafel. Daarnaast zijn ze voor de keuken op zoek naar een drankenkoelkast en zijn ze altijd op zoek naar promotiemateriaal. 

Pin It on Pinterest

Share This