Gratis zonnebrand via Univé Den Helder

29 april 2024

Univé Noord-Holland richt zich, naast verzekeren, op het voorkomen van risico’s en het beperken van schade. Ook op het gebied van gezondheid, één van de belangrijkste speerpunten van de verzekeraar. Het is daarom niet toevallig dat Univé Noord-Holland ook dit jaar weer gratis zonnebrand-dispensers aanbiedt, om zo de kans op huidkanker te verkleinen. Dit keer doen ze dat via de Helderse Uitdaging!

De verzekeraar is sinds 2021 gestart met het opzetten van samenwerkingen met zwembaden om bezoekers te voorzien van gratis zonnebrand. In de jaren hierna hebben zij diezelfde werkwijze herhaald.

Univé Den Helder heeft vijf zonnebranddispensers beschikbaar die via de Helderse Uitdaging worden aangeboden. Deze moeten een prominente plek krijgen om de bewustwording van goed smeren nog meer te vergroten. Denk hierbij aan speeltuinen, scholen, verenigingen en andere openbare plekken waar toezicht aanwezig is.

Partijen die in aanmerking willen komen voor een zonnebranddispenser, inclusief zonnebrand voor 1000 kleine smeerbeurten, kunnen zich voor vrijdag 10 mei 2024 aanmelden door een mail te sturen naar: info@helderseuitdaging.nl. Na 10 mei beslissen we samen met Univé wie de zonnebranddispensers toegewezen krijgen en brengen we alle belangstellende op de hoogte. Succes!

 

 

Deel het bericht:
"Gratis zonnebrand via Univé Den Helder"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven