Als jij durft te vragen

dan gaan wij op zoek naar de juiste match

Beursvloer Den Helder-Julianadorp - 10 april 2024

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. DeBeursvloer Den Helder-Julianadorp is hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. De Helderse Uitdaging organiseert deze maatschappelijke beurs voor de derde keer in samenwerking met Scholen aan Zee. In 1,5 uur tijd krijg je als vereniging of stichting meer voor elkaar dan in een jaar tijd. Het bespaart je dus tijd én het levert je veel op! En als bedrijf biedt je jouw producten, diensten, kennis of menskracht 1x per jaar aan op de Beursvloer ten gunste van de lokale samenleving. Win-win situatie dus!

Datum: 10 april 2024
Locatie: Lyceum aan Zee, Den Helder
Tijd: 18.30 uur inloop, 19.00 uur start Beursvloer, 20.30 uur einde en resultaat

Vraag en aanbod matchen

Op de maatschappelijke Beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het lokale bedrijfsleven. In ruil voor een realistische tegenprestatie helpen ondernemers maatschappelijke organisaties. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten ze op deze manier deals in de vorm van matches met gesloten beurs.  Vraag en aanbod van mensen en middelen komen zo op een leuke en constructieve wijze bij elkaar.

Waardevol voor bedrijven en ondernemers

Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Denk aan hulp bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of de eigen contacten benutten. 

Waardevol voor verenigingen en stichtingen

Als vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie heb je altijd wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verenigingen en stichtingen zoeken samen met het betreffende bedrijf naar een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie. Oftewel, handelen met gesloten beurs.

Meld je aan voor de Beursvloer Den Helder-Julianadorp 2024

Scroll naar boven