Heb je een bedrijf en wil je graag iets betekenen voor de samenleving? Of ben je betrokken bij een stichting, verenging of maatschappelijke organisatie en zoeken jullie samenwerking met het bedrijfsleven? Doe dan mee aan de Beursvloer Den Helder op woensdag 16 oktober 2019. De Helderse Uitdaging organiseert samen met Beroepsonderwijs aan Zee en Helder Events deze maatschappelijke Beursvloer.

Wat gebeurt er op de Beursvloer?

De Beursvloer is hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Wat de één over heeft of graag aanbiedt, heeft voor de ander meerwaarde en andersom. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten organisaties deals in de vorm van matches. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. DE onderlinge afspraken leggen beide partijen vast in een samenwerkingsformulier. 

Je ontmoet bij de Beursvloer ondernemers uit Den Helder die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er hebben zich al heel wat ondernemers aangemeld, elk met prachtig aanbod. Denk aan hulp bij juridische zaken, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of hun eigen contacten benutten voor jouw organisatie. Als dank voor het aanbod levert de vereniging of stichting een tegenprestatie. Zo wordt een match een gelijkwaardig partnerschap. 

Welke match maak jij op de Beursvloer?

Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om uw organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien heb je incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor jouw vereniging of stichting een uitkomst zijn!

Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. De Beursvloer Den Helder is dé perfecte plek om contact te leggen met het bedrijfsleven, clubs, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Meld jouw organisatie dus snel aan! Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht. 

Wil je aanwezig zijn tijdens de Beursvloer? Meld je dan nu (gratis) aan!

Voorbeelden van matches op beursvloeren 

Kennis
Een communicatiebureau maakt samen met de voedselbank een communicatieplan om de naamsbekenheid te vergroten. De voedselbank plaatst het logo van de aanbieder een jaar lang op de vrachtwagen.

Mankracht
Een team medewerkers van een accountantskantoor gaat bankjes plaatsen in de tuin van een grote zorgorganisatie en ontvangt als dank een goed verzorgde BBQ.

Materialen
Een EHBO-vereniging zoekt een trainingsruimte voor de dinsdagavond; een school stelt zijn personeelskantine beschikbaar en krijgt in ruil daarvoor voor 2 medewerkers een training Bedrijfshulpverlening.

Beursvloer Helderse Uitdaging
Datum: Woensdag 16 oktober 2019
Tijd: 16.00 – 18.00 uur (inloop 15:30 uur)
Locatie: Scholen aan Zee: Beroepsonderwijs aan Zee, Drs. F. Bijlweg 10, 1784 MC Den Helder

Wil je meer informatie ontvangen? Mail dan naar info@helderseuitdaging.nl. 

Pin It on Pinterest

Share This