Founders, sponsoren en vrienden

Helpen de Helderse Uitdaging helpen

Ondanks ons 'gesloten beurzen' principe

is gestructureerde funding noodzakelijk!

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het instant houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking & uitvoering, administratieve lasten, evenementenvoorzieningen en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze founders en sponsoren maken het mogelijk we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden!

Heb je als organisatie, bedrijf of instelling interesse om de Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw organisatie.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel voor lokale als landelijke betrokkenheid!

Founder

Founders zorgen voor de financiële fundering van de stichting met een structurele jaarlijkse bijdrage. Doorgaans zijn dit lokale stakeholders en grote bedrijven die hun Social Return Of Investment (SROI) gestand doen via de Helderse Uitdaging.

What’s in it for you?

MVO exposure als Founder op de website in de vorm van een logo en doorlink naar de eigen website. Een uitgebreide blog pagina op maat en in de ‘spotlights’ via onze social media kanalen. Opname als founder in diverse communicatie en we zien je graag als geprefereerde gast bij alle netwerk- en andere Uitdagende activiteiten. Je maakt deel uit van een effectief en leuk lokaal en tevens een groot landelijk maatschappelijk en sociaal ondernemend netwerk.

De jaarlijkse bijdrage is  minimaal €5.000. Deze verbintenis is voor tenminste 3 jaar.

Sponsor

Flexibele sponsormogelijkheden waarvoor we graag samen kijken wat voor jouw organisatie het beste past. Structurele bijdragen in natura op jouw vakgebied om de stichting te ondersteunen of een financiële bijdrage. Doe je ook mee als MVO partner?

What’s in it for you?

MVO Exposure als Sponsor op de website in de vorm van een logo met doorlink naar de eigen website. Deelname aan alle netwerkactiviteiten, aandacht via onze social media kanalen. Tevens operationeel actief in de rol van MVO partner? Dan is deelname in de Matchgroep mooie kans om je betrokkenheid in de praktijk toe te passen. Als Sponsor ben je ook lid van ons lokale en landelijke ondernemersnetwerk met ambassadeursschap door en voor alle leden.

Sponsorbijdrage tussen 500 en 1.500 euro per jaar in geld of in natura bij voorkeur voor 3 jaar.

Club van 100

Als lid van onze Club van 100 draag je met jouw bedrijf bij aan de maatschappelijke leefomgeving van Den Helder en Julianadorp. Dat is nodig om ons werk te blijven doen: het helpen realiseren van hulpvragen van verenigingen en stichtingen in Den Helder en Julianadorp. 

Bijdrage € 100, –

Het lidmaatschap van onze Club van 100 ga je aan voor een periode van drie jaar en verlengen mag altijd! Je betaalt jaarlijks € 100,- of in één keer € 300,- waar je een factuur voor ontvangt.

Sluit jouw bedrijf ook aan bij ons maatschappelijk betrokken netwerk!

Mogen we jou verwelkomen bij de Helderse Uitdaging – Club van 100?

Dankzij onze founders, sponsoren en partners

kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven