Zeestad en Woontij sluiten zich aan bij Helderse Uitdaging

Zeestad en Woontij sluiten zich aan bij Helderse Uitdaging

NIEUWE SPONSOR! Met trots kunnen we melden dat Zeestad zich heeft toegevoegd aan ons rijtje sponsors. Daar zijn we enorm blij mee en dankbaar voor. Zeker in deze rare tijden!

NIEUWE VRIEND! Woontij heeft zich aangesloten als Vriend van de Uitdaging. Waar zij kunnen helpen met het realiseren van vragen doen ze dat.

Over Ontwikkelingsmaatschappij Zeestad
Zeestad is een zelfstandige organisatie, ingesteld door de Stuurgroep Stedelijke Vernieuwing – een samenwerkingsverband van de gemeente Den Helder, de provincie Noord-Holland en de ministeries van Vrom en Defensie. Van de aandeelhouders gemeente Den Helder en provincie Noord-Holland krijgt Zeestad opdracht de stedelijke vernieuwing in Den Helder te ontwikkelen én uit te voeren. Zeestad voert in Den Helder het omvangrijke stedelijke vernieuwingsproces uit. Daarbij gaat het over het maken van keuzes tussen bestaande structuren en fantastische innovatieve oplossingen of de ontwikkeling van een gebied, met beide voeten op de grond en de hand op de knip. Het is laveren tussen verschillende partijen, onderhandelen over verschillende belangen en stimuleren om tot ontwikkeling te komen.
Website Zeestad

Over Woontij
Woontij is een actieve en ambitieuze woningcorporatie met oog voor de klant. Ze beheren zo’n 2.200 woningen in Den Helder, Julianadorp en op Texel. Ze zijn een vraaggestuurde, maatschappelijk betrokken organisatie. De primaire doelstelling is passende en betaalbare huisvesting realiseren. Woontij richt zich op de kerntaken van beheren, verhuren en bouwen van maatschappelijk vastgoed. Met name in Den Helder richt Woontij zich op bijzondere doelgroepen als senioren, jongeren en mensen met een beperking. Zo onderscheiden en ontwikkelen zij zich in de regio als een ‘wonen-welzijn-zorg’ corporatie.
Website Woontij

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This