SAVE THE DATE! Woensdag 16 oktober organiseren wij de eerste Beursvloer, hét lokale matchevenement waar we bedrijven verbinden met maatschappelijke organisaties.
 
Op een Beursvloer bieden bedrijven, serviceclubs, onderwijsinstellingen, ondernemersverenigingen en overheid hun kennis, kunde, middelen, materialen, helpende handen en netwerk aan. Dit aanbod wordt geprobeerd te matchen met de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Zij ontmoeten elkaar op het Beursvloer evenement. Als dank voor het aanbod levert de maatschappelijke organisatie een tegenprestatie. Zo wordt een match een gelijkwaardig partnerschap. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen.
 
Wanneer? Woensdag 16 oktober van 16:00 tot 18:00 uur.

Waar? Scholen aan Zee, locatie Beroepsonderwijs aan Zee, Drs. F. Bijlweg 10 in Den Helder

Stel je vraag!
Heb jij vanuit jouw vereniging, stichting of organisatie een vraag? Laat het ons weten, dan gaan wij op zoek naar een ondernemer met wie je op de beursvloer een mooie match kan maken!

Aanbod beschikbaar stellen
Heb jij als ondernemer nou een mooi aanbod? Dit kan zijn op het gebied van kennis, producten, diensten of materialen en vind je het leuk om op de Beursvloer Den Helder te staan? Laat het ons weten en we reserveren een mooi plekje voor je!

Aanmelden of meer weten?
Deelname is helemaal gratis, maar graag wel even van tevoren aanmelden. 

Informatie Beursvloer Den HelderAanmelden Beursvloer Den Helder

Pin It on Pinterest

Share This