HÉT MAATSCHAPPELIJKE EVENT VOOR ONDERNEMERS, VERENIGINGEN EN STICHTINGEN. EEN WIN-WIN-SITUATIE VOOR IEDEREEEN!
Ben jij betrokken bij een vereniging of stichting of werk je bij een bedrijf in de gemeente Den Helder? Kom dan naar de Beursvloer Den Helder-Julianadorp op woensdag 15 maart van 16.00 – 18.00 uur bij het Lyceum aan Zee. De Beursvloer is hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. In 1,5 uur tijd krijg je als vereniging of stichting meer voor elkaar dan in een jaar tijd. Het bespaart je dus tijd én het levert je veel op! En als bedrijf bied je jouw producten, diensten, kennis of menskracht 1x per jaar aan op de Beursvloer ten gunste van de lokale samenleving. Win-win situatie dus!
Meld je aan voor de Beursvloer
Deelname aan de Beursvloer Den Helder-Julianadorp is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Ga naar www.helderseuitdaging.nl/beursvloer en meld je voor 11 maart aan! Op de maatschappelijke Beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het lokale bedrijfsleven. In ruil voor een realistische tegenprestatie helpen ondernemers maatschappelijke organisaties. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten ze op deze manier deals in de vorm van matches met gesloten beurs. Vraag en aanbod van mensen en middelen komen zo op een leuke en constructieve wijze bij elkaar.
Aanmelden Beursvloer Den Helder – Julianadorp op 15 maart
Waardevol voor bedrijven en ondernemers
Waardevol voor verenigingen en stichtingen
Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Denk aan hulp bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of de eigen contacten benutten.
Als vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie heb je altijd wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verenigingen en stichtingen zoeken samen met het betreffende bedrijf naar een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie. Oftewel, handelen met gesloten beurs.