Humanitas kop van Noord- Holland zoekt stellingkasten

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; we hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: ‘Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.’ In Den Helder helpen wij mensen op het gebied van eenzaamheid (project Vriendschappelijk Huisbezoek), Thuisadministratie, ondersteuning bij de opvoeding (project Home-Start), Jongerenmaatjes en taalondersteuning voor kinderen en hun ouders (project VoorleesExpress).

Om al deze mensen te kunnen bereiken staan wij regelmatig op braderieën/markten/beurzen. Hiervoor hebben wij het nodige promotiemateriaal verzameld en dit staat nu door het hele kantoor verspreid. Wij zijn daarom op zoek naar 2 stellingkasten om orde te scheppen in de chaos. ( zie foto)
Wie kan ons helpen aan 2 stellingkasten?

Scroll naar boven