Koffie schenken dankzij Peeman & Slot

17 december 2019

Harry Scharloo is voorzitter van de BVS, de Bewoners belangen Vereniging Samen sterker. Hij was 16 oktober aanwezig op de Beursvloer, maar vond niet wat hij zocht. Manager Cyril Kraak adviseerde hem om zijn vraag via de website in te dienen. Zo gezegd zo gedaan. De aanvraag kwam binnen.

Vorig jaar hebben de bewoners van het Heiligharn en de Baljuwstraat een huiskamer gerealiseerd. Zij zijn een voorbeeld in Den Helder voor wat zij doen om de bewoners een plek te geven waar zij bij elkaar komen om te praten, spelletjes te doen of te luisteren naar instanties die wij uitnodigen om hun verhaal te vertellen, zoals Alzheimer Nederland, GGD of de Wijkagent. De BVS verzorgt drie keer in de week zo’n huiskamer project om bewoners meer uit huis te krijgen. En omdat ze nu ook huis aan huis een praatje willen maken en daarbij een kopje koffie willen aanbieden, zochten ze een serveerwagen.

De vraag werd uitgezet binnen de matchgroep en Walter Bisselink deelde de oproep op zijn Facebook. Daar reageerde Dennis Peeman van Peeman & Slot op, hij had er nog wel eentje staan. De serveerwagen was precies wat de BVS zocht en die werd meteen opgehaald. Vanaf nu kunnen ze op hun gemak koffie en thee rondbrengen in de flats van het Heiligharn en de Baljuwstraat. Bedankt Peeman & Slot! En de heren Peeman kregen natuurlijk het eerste kopje koffie ūüôā

Deel het bericht:
"Koffie schenken dankzij Peeman & Slot"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven