Stichting Goederenbank zoekt vrachtwagentje met laadklep

Onze stichting zet zich drie dagen in de week in voor hulp aan de minima doelgroep. Wekelijks zijn wij drie dagen geopend, om minima gezinnen/ personen te helpen aan huisraad/ kleding/ fietsen en fiets reparatie. Ook klein huishoudelijke apparaten, audioapparatuur en tv’s/ lampen en bedden. Witgoed, kookplaten, gasstellen met of zonder oven, losse ovens.

Onze stichting is opgebouwd uit eigen ervaring rondkomen op minima niveau. Wij zetten ons belangenloos in om te zorgen dat deze doelgroep, ook hun versleten meubels/ kapotte meubels kunnen vervangen. De minima doelgroep heeft echter geen financiële middelen om deze te kunnen aanschaffen. Ook witgoed is hierin voor hun te duur, om te vervangen. Onze Stichting is een non profit organisatie. Wij gebruiken de inkomsten geheel voor verbeteringen, en voor hulp aan deze doelgroep.

Een minima persoon/ gezin kan zich inschrijven voor hulp, dit kost op jaarbasis 20 euro. Hiermee krijgen ze gratis onbeperkt kleding, vier grote meubels (compleet) en vier klein huishoudelijke apparaten. Wij werken met een gecontroleerde doelgroep minima gezinnen/ personen. Lees onze informatie en voorwaarden op onze website.

Onze vraag:

Stichting Goederenbank zoekt een vrachtwagentje op B rijbewijs met laadklep, dit omdat we nu met een privé bestelbus de goederen bezorgen bij de minima. Dit is echter geen ideale situatie, en kunnen we beperkt huisraad vervoeren. Daarom zoeken wij als Stichting een bedrijf of contact die hierin kan helpen. Liefst gesponsord of tegen een klein bedrag ter overname. Hierin kunnen wij beter uit de voeten, en meedere adressen in een keer bezorgen. Zo kunnen we dan ook efficiënter werken, en hebben we hierdoor ook minder kosten.

Vriendelijke groeten: Team Stichting Goederenbank Den Helder.

Scroll naar boven