Stichting Goederenbank Den Helder zoekt 2e hands vrachtwagentje op B rijbewijs met laadklep

6 mei 2019

Stichting Goederenbank Den Helder. is op zoek naar een 2e hands vrachtwagentje op B rijbewijs met laadklep. Liefst met gesloten portemonnee of tegen een klein bedrag ter overname. Wie kan ze hierbij helpen? Gouden tips kan je mailen naar info@helderseuitdaging.nl

Ze bezorgen nu met een privé bestelbus de goederen bij de minima. Dit is echter geen ideale situatie en ze kunnen beperkt huisraad vervoeren. Met een eigen vrachtwagen kunnen ze meerdere adressen in een keer bezorgen, efficiënter werken en daardoor ook minder kosten maken.

De stichting is een non-profit organisatie en zet zich drie dagen in de week in voor hulp aan de minima doelgroep. Ze helpen minima gezinnen/ personen aan huisraad/kleine huishoudelijke apparaten/audioapparatuur/tv’s/ lampen/bedden/witgoed/kookplaten/gasstellen/losse ovens/ kleding/ fietsen en fiets reparatie.

De Goederenbank zet zich belangeloos in om te zorgen dat deze doelgroep, ook hun versleten meubels/ kapotte meubels kunnen vervangen, omdat zij zelf geen financiële middelen hebben om deze aan te schaffen. Een minima persoon/gezin kan zich inschrijven voor hulp, dit kost op jaarbasis 20 euro. Hiermee krijgen ze gratis onbeperkt kleding, vier grote meubels (compleet) en vier klein huishoudelijke apparaten. Stichting Goederenbank Den Helder werkt met een gecontroleerde doelgroep minima gezinnen/ personen.

Deel het bericht:
"Stichting Goederenbank Den Helder zoekt 2e hands vrachtwagentje op B rijbewijs met laadklep"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven