Professionele website voor onze vereniging

Sloeproeivereniging Kop van Noord Holland is een nieuwe vereniging die hard groeit. Eind december hadden wij 21 leden en er staan 10 leden op de wachtlijst. Er moet een 2e sloep komen en daar zijn wij al druk mee bezig. Met hulp van sponsoring in natura (materialen) en geld gaat de tweede sloep er komen. Dit is een dure grap want een gebruikte/bruikbare 2e hands sloep kost ongeveer € 10.000, -. Al het geld dat wij hebben zit in de sloep.

Wij zijn de enige Sloeproeivereniging in de kop van Noord-Holland. Zaandam, Haarlem en Friesland zijn de dichtstbijzijnde. Wij verwachten aan het einde van dit jaar op 40 leden te zitten en zijn dan een van de grootste van Nederland, met 3/4 teams. Wij hebben voornamelijk leden uit Julianadorp en Den Helder. Ook willen wij een damesteam opzetten.

Wat wij nog missen is een professionele website. We hebben zelf een gratis website geprobeerd maar dit ziet er niet professioneel uit. Heel graag willen wij uitstralen dat wij een grote, unieke sloeproeivereniging in de Noordkop zijn. Dit helpt ons ook bij het aantrekken van nieuwe sponsors. Daarom vragen wij de Helderse Uitdaging om ons te helpen en te kijken welke bedrijf ons kan helpen met een mooie (basis) professionele website.

Scroll naar boven