Hekken voor de locatie van Zorggroep Tellus

Het is weer lente… Het zonnetje schijnt en de temperaturen stijgen. Op dit moment zitten er veel mensen thuis in verband met de voorzorgsmaatregelen die zijn ingezet tegen het Coronavirus. Zij kunnen in hun tuin genieten van de zon of even een wandeling maken buiten de deur. Voor onze cliënten op locatie De Lichtboei is dat helaas niet mogelijk.
In verband met de voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus zijn alle zorgcentra in heel Nederland gesloten voor mensen van buitenaf en mogen cliënten, voor hun eigen veiligheid en dat van medebewoners, niet (zelfstandig) naar buiten.

Op locatie De Groene Vecht beschikken wij over een binnentuin, waar cliënten kunnen wandelen. Locatie De Lichtboei biedt op dit moment geen mogelijkheid om even naar buiten te gaan en dat zouden we graag willen veranderen. De Lichtboei beschikt over een terras grenzend aan de ingang van het gebouw. Dit terras is helaas niet afgesloten en dus bereikbaar voor mensen van buitenaf. Hierdoor kunnen wij onze cliënten niet veilig en beschermd op het terras laten zitten.

Graag schakelen wij de hulp in van De Helderse Uitdaging. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ons kan helpen aan dranghekken en evenementenhekken, zodat onze cliënten toch de komende tijd veilig van het mooie weer kunnen genieten op het terras.

Scroll naar boven