Creatief met paspoppen van Buijtendijk BV

6 mei 2020

Van Buijtendijk BV kregen wij mooi aanbod: verschillende soorten paspop modellen. Of wij daar misschien mensen blij mee konden maken. JAZEKER!

Een gespierde torso voor het Sint Nicolaas Genootschap
Een lang gekoesterde wens van het Sint Nicolaas Genootschap ging in vervulling. We hebben ze blij kunnen maken met deze “gespierde torso”! Die gaan ze gebruiken in bijvoorbeeld één van de etalages die ze elk jaar belangeloos inrichten. Of in het Sinterklaashuis Den Helder dat ze ook in 2020 weer willen inrichten. De locatie is nog niet helemaal zeker, maar het komt er wel. En kon wel eens groter worden dan in de afgelopen jaren. Het team van Buijtendijk kreeg van het Genootschap wat lekkers bij de koffie van MultiVlaai Den Helder want ze houden het graag lokaal.

Bloemige benen voor 1909
Grand Café 1909 is een nieuw restaurant die vanaf februari open is. Door de corona maatregelen hebben zij de deuren moeten sluiten. Het terras was nog niet af en daarom wilde een vriendin graag de ijzeren benen hebben. Om die een groene uitstraling geven om deze buiten te plaatsen. Nou dat is goed gelukt! Wat een vrolijke boel zo op het terras.

 

 

Deel het bericht:
"Creatief met paspoppen van Buijtendijk BV"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven