TEDxDenHelder uitdaging voor verenigingen en stichtingen. Helderse Uitdaging schenkt eenmalig geldbedrag.

28 juni 2022

Tijdens TEDxDenHelder op 25 oktober wordt er een veiling gehouden voor het goede doel. De organisatie van TEDxDenHelder heeft dit keer de Helderse Uitdaging als het goede doel bestempeld. Deze stichting bestaat juist om andere stichtingen en verenigingen te helpen. Dit jaar bundelen ze hun krachten met de TEDxDenHelder Uitdaging, waarbij het geld beschikbaar wordt gesteld voor verenigingen en stichtingen in de gemeente Den Helder!

“Het bedrag is natuurlijk nog niet bekend, maar tijdens de vorige editie was de opbrengst ruim € 2.000,-” vertelt Michael van Alderwegen, mede-initiatiefnemer van TEDxDenHelder. “Een mooi bedrag dat we natuurlijk hopen te evenaren, maar nog liever willen verbeteren! Het bestuur van de Helderse Uitdaging heeft namelijk besloten de opbrengst van de veiling beschikbaar te stellen voor verenigingen en stichtingen uit de hele gemeente Den Helder en daarom maken we er deze keer de TEDxDenHelder Uitdaging van!”

Helderse Uitdaging doneert eenmalig geldbedrag

Karin van Harteveld, voorzitter van de Helderse Uitdaging: “Wij zijn zelf ook een stichting, maar het is onze kernactiviteit om verenigen en stichtingen in Julianadorp en Den Helder te helpen door hun hulpvragen te realiseren. Wij matchen hulpvragen met het niet-financiële aanbod vanuit het bedrijfsleven. Simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van materialen, kennis en menskracht. En dit doen wij dit altijd alleen maar met gesloten portemonnee. Toch zijn er zijn soms wensen van organisaties die financiële ondersteuning behoeven. Door de opbrengst van de veiling hiervoor beschikbaar te stellen willen wij deze organisaties een steuntje in de rug geven.”

Doe mee aan de TEDxDenHelder uitdaging!

Heeft jouw vereniging of stichting een wens? Een wens die ineens haalbaar lijkt als je een financiële bijdrage zou krijgen? Dan komt die wens nu ineens een stuk dichterbij! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een videopitch maken van maximaal 1,5 minuut. Hierin vertel je wat de wens van jouw vereniging of stichting is, waarom je hier geld voor nodig hebt en hoeveel. Deelnemen kan tot en met 14 augustus.

Kaarten voor TEDxDenHelder bestellen? Ga naar www.tedxdenhelder.nl.


Doe mee aan de TEDxDenHelder uitdaging! Klik hier voor deelname!

Deel het bericht:
"TEDxDenHelder uitdaging voor verenigingen en stichtingen. Helderse Uitdaging schenkt eenmalig geldbedrag."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven