Win geld voor jouw club! Doe mee aan de TEDxDenHelder uitdaging!

20 juli 2022

Heeft jouw vereniging of stichting een wens? Een wens die ineens haalbaar lijkt als je een financiële bijdrage zou krijgen? Dan komt die wens nu ineens een stuk dichterbij! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een videopitch maken van maximaal 1,5 minuut. Hierin vertel je wat de wens van jouw vereniging of stichting is, waarom je hier geld voor nodig hebt en hoeveel geld. Deelnemen kan tot en met 14 augustus.

Wat moet je doen?

  1. Maak een videopitch van maximaal 1,5 minuut en vertel daarin wat de wens is van jouw vereniging of stichting waar geld voor nodig is. Vertel ook hoeveel geld dit is en wat jullie er zelf al aan (gaan) doen om dit geld bij elkaar te krijgen.
  2. Stuur je filmpje uiterlijk 14 augustus via WhatsApp naar onze manager Cyril Kraak 0657877146.
  3. De filmpjes worden op de socialmediakanalen van de Helderse Uitdaging gedeeld en op de website geplaatst.
  4. Alle ondersteuners die bij de Helderse Uitdaging zijn aangesloten mogen tussen 15 en 28 augustus stemmen op hun favoriete filmpje. Hier komt een top 3 uit die op woensdag 31 augustus bekend wordt gemaakt.
  5. Deze top 3 houdt op 9 september tijdens de bijeenkomst van de Helderse Uitdaging hun pitch live voor alle aanwezigen. Hou deze datum tussen 15.00-16.00 uur dus wel vrij!
  6. De winnaar ontvangt op 25 oktober het geldbedrag dat tijdens de TEDxDenHelder veiling wordt opgehaald.

Kaarten voor TEDxDenHelder bestellen? Ga naar www.tedxdenhelder.nl.

Deel het bericht:
"Win geld voor jouw club! Doe mee aan de TEDxDenHelder uitdaging!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven