IJsclub Den Helder wint CV-ketel inclusief installatie van ESNW!

27 september 2023

Begin juli deden wij een oproep voor de winactie van ESNW, die dit jaar 50 jaar bestaat! Om hun jubileum ook maatschappelijk betekenis te geven, wilden zij in samenwerking met een aantal leveranciers en installateurs een aantal nieuwe CV-ketels inclusief installatie aan diverse maatschappelijke organisaties geven. Maar liefst vier verenigingen wonnen een CV ketel met installatie van ESNW, waaronder IJsclub Den Helder!

Verenigen en stichtingen werden opgeroepen om in te schrijven voor deze actie. Hoewel er meerdere aanvragen binnen kwamen, was het vanwege technische redenen niet overal mogelijk een CV-ketel te plaatsen. Uiteindelijk bleven er vier deelnemers over, die allen een pitch mochten houden waarom juist zij zouden moeten winnen. De jury vond alle pitches even goed en besloot daarom alle vier de deelnemers blij te maken met een volledige installatie.

Gefeliciteerd, jullie zitten deze winter niet in de kou dankzij deze mooie actie!

Deel het bericht:
"IJsclub Den Helder wint CV-ketel inclusief installatie van ESNW!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven