IJsclub Den Helder wint CV-ketel inclusief installatie van ESNW!

27 september 2023

Begin juli deden wij een oproep voor de winactie van ESNW, die dit jaar 50 jaar bestaat! Om hun jubileum ook maatschappelijk betekenis te geven, wilden zij in samenwerking met een aantal leveranciers en installateurs een aantal nieuwe CV-ketels inclusief installatie aan diverse maatschappelijke organisaties geven. Maar liefst vier verenigingen wonnen een CV ketel met installatie van ESNW, waaronder IJsclub Den Helder!

Verenigen en stichtingen werden opgeroepen om in te schrijven voor deze actie. Hoewel er meerdere aanvragen binnen kwamen, was het vanwege technische redenen niet overal mogelijk een CV-ketel te plaatsen. Uiteindelijk bleven er vier deelnemers over, die allen een pitch mochten houden waarom juist zij zouden moeten winnen. De jury vond alle pitches even goed en besloot daarom alle vier de deelnemers blij te maken met een volledige installatie.

Gefeliciteerd, jullie zitten deze winter niet in de kou dankzij deze mooie actie!

Deel het bericht:
"IJsclub Den Helder wint CV-ketel inclusief installatie van ESNW!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Het laatste nieuws

VTC Offerman lid van Club van 100!

NIEUW LID  #helderseuitdagingclubvan100! VTC Offerman heeft zich aangesloten bij de Club van 100! Simone Offerman had de Helderse Uitdaging al meerdere

Scroll naar boven