Maak kans op een CV-ketel van ESNW!

5 juli 2023

Wil jij kans maken op een CV-ketel inclusief installatie voor je vereniging of stichting? Dan is dit je kans. Vul het formulier in met je motivatie. Ja mag (hoeft niet) ook een vlog  of tiktok-achtig filmpje insturen (max 2 minuten). Dat laten we aan je eigen creativiteit over.

Dit jaar viert ESNW hun jubileum. ESNW verzorgt al 50 jaar onderhoud en reparaties aan verwarmings-, warmwater- en ventilatietoestellen in Noord-Holland. 

Om dit  jubileum ook maatschappelijk betekenis te geven, schenkt ESNW in samenwerking met een aantal leveranciers en installateurs een aantal nieuwe CV-ketels inclusief installatie aan diverse maatschappelijke organisaties. Alle CV-ketels voldoen aan de huidige eisen en zijn zeker zuiniger dan menig ouder exemplaar.

Hoe maak je kans?

Naast het invullen van je gegevens en je motivatie op het aanmeldformulier, mag je ook een kort filmpje of een foto insturen. Vertegenwoordigers vanuit ESNW besluiten welke organisaties er aankomende winter warmpjes bij zitten (de mogelijkheid bestaat dat ESNW eerst de locatie komt bekijken waar de ketel geplaatst gaat worden).

In deze tijden van hoge energiekosten is dit een schitterende mogelijkheid om gratis in het bezit te komen van een nieuwe CV-ketel en standaard installatie. Je kunt kans maken door je vóór 16 juli 2023 aan te melden via onderstaande knop.


Ik wil graag kans maken

 Hoe dan verder?

Nadat de inschrijving gesloten is, worden de inzendingen beoordeeld. In de week van 14 augustus informeren we naar alle deelnemers wie geselecteerd is voor de finale-avond op 19 september 2023 (James Wattstraat 29 in Alkmaar). Op de finale-avond pitchen alle finalisten hun reden van deelname live voor de jury. Aan het einde van de avond worden de definitieve winnaars bekend gemaakt.

(over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd)

Heb je vragen over deze actie? Bel of mail dan naar Doesgoed. Mailen kan naar info@doesgoed.nl of bel 072 – 511 06 01

Deel het bericht:
"Maak kans op een CV-ketel van ESNW!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven