Deelnemers Beursvloer Den Helder – Julianadorp 2024

Woensdag 10 april van 18.30 uur tot 20.30 uur vindt de vierde editie van de Beursvloer Den Helder – Julianadorp plaats bij het Lyceum aan Zee. Onderstaand een overzicht van de organisaties die zich hebben aangemeld!

Verenigingen/stichtingen en maatschappelijke organisaties met hulpvragen

 1. Stichting Meerwerf Basisscholen: In oktober 2024 gaan wij met Meerwerf Goed Global, naar Nepal om een lokaal kindertehuis en school te ondersteunen. Hiervoor zoeken wij materialen, connecties en menskracht.
 2. Den Helder SUNS: Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons TEAM te versterken.
 3. Golfclub Ooghduyne: We gaan graag in gesprek!
 4. Stichting Taalweek: We willen graag In contacten komen met bedrijven die wellicht een excursie kunnen organiseren voor onze deelnemers van de Taalweek, of een presentatie/workshop kunnen houden voor solliciteren, kennismaken met hoe maak je afspraken in Nederland, een kijkje samen met de inburgeraars en/of anderstaligen bij een (sport)organisatie.
 5. Stichting Tuindorp Geleerdenbuurt Belangen: Wij vragen cadeautjes of spullen die wij kunnen verloten tijdens de markten waar wij staan met onze zelf gemaakte producten. Op deze manier kunnen genereren wij extra inkomsten, zodat wij meer voor onze buurt kunnen betekenen.
 6. Citymarketing Den Helder: Wij zoeken hulp in het pimpen van onze Den Helder Experience Store.
 7. De Stadscamping: Voor de stadscamping 2024 zijn wij weer op zoek naar activiteiten, maaltijden en bingoprijzen.
 8. De Viskom: Wij zijn op zoek naar goed zittende stoelen en praktische tafels die makkelijk opgeruimt kunnen worden en die er nog goed uitzien.
 9. Leger des Heils Korps Den Helder: Wij zoeken ondersteuning bij het realiseren van een (verhoogd) computerplatform in de korpszaal. En onze Buurthuiskamer zoekt leuke en ontspannende activiteiten voor onze bezoekers.
 10. Kunsthal 45: Wij zijn opzoek naar stellingkasten.
 11. Bedside Singers Nederland, koor Den Helder: Wij zijn opzoek naar een ruimte voor ons koor, waar we gemiddeld vier keer per maand met 8 a 10 zangers kunnen repeteren, liefst op zaterdagmorgen en dinsdagavond.
 12. Stichting MEE& de Wering: Wij zijn opzoek naar helpende handen ter ondersteuning van WonenPlus en mensen die willen meedenken, meedoen, ondersteunen van de week van de ontmoeting.
 13. Sarkon – Helderse basisscholen: We vergroenen namelijk graag onze schoolpleinen en zijn daarbij op zoek naar: hulp bij de aanleg van een moestuin en groenwerkzaamheden op IKC de Driemaster. Hulp bij het verwijderen van oude houten palen op het schoolplein van de Kameleon en in hun moestuin en hulp in de schooltuin van de Hofstee en hulp bij de lekke vijver op de Vlieberg. Daarnaast mag er op Trimaran moet er nog een muurtje geschilderd worden en zijn we opzoek naar bloembollen, bomen, nestkastjes en houtsnippers. Tot slot zijn we altijd opzoek naar bedrijven en/of beroepen die gastlessen willen geven.
 14. Noordkopvoorelkaar: Promotiemateriaal, leuke gadgets, naamsbekendheid, aanmeldingen voor de Vrijwilligers Academie, een leuke training voor vrijwilligers.

Bedrijven en organisaties met aanbod

 1. Helder Vastgoed Schilderwerken: Materiaal, arbeid, advies voor het uitvoeren van (schilder) onderhoud.
 2. Coachpraktijk Pluma Fuerte: Workshop voor kinderen/jongeren over sociale weerbaarheid en -veiligheid.
 3. VSBfonds: Heb jij een mooi initiatief gericht op de ontwikkeling van mensen, buurten of organisaties? Dan kunnen wij je misschien helpen.  wij sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven in de vorm van geld, praktische kennis en netwerken.
 4. Sport Spirit: Boksen, mentaal en fysiek fit door boksen (Fitboxing) en Personal training.
 5. ICT vanaf Morgen: Een aantal laptops/desktops.
 6. Bikestore Julianadorp/Den Helder: Fietsgerelateerd aanbod.
 7. Rabobank: Verenigingsondersteuning waarbij verenigingen/clubs/stichtingen (uit sport en cultuur) 1 op 1 begeleiding krijgen met de eventuele hulpvragen die zij hebben. Denk aan bijvoorbeeld verduurzaming, ledenbinding, vergrijzing, samenvoegen met andere clubs etc.
 8. Stichting MEE& de Wering: Wij kunnen bieden een training ter Signaleren van geldzorgen of armoede, een training Eenzaam ben je niet alleen en een Workshop netwerkversterking.
 9. Noordkopvoorelkaar: We organiseren trainingen voor vrijwilligers, bekendheid via onze website en/of social media, voorlichting voor jouw organisatie over Noordkopvoorelkaar, meedenken met het werven van vrijwilligers, andere ideeën waar we ter plekke vast op komen!
 10. VTC-Offerman: Wij bieden busvervoer en rijoptimalisatie (grote) voertuigen aan!

Ook aanmelden? Klik hier!

Scroll naar boven