Bouwbedrijven/leermeester gezocht

Enthousiasmeert jouw bedrijf straks middelbare scholieren voor een baan in de bouw? Dat kan tijdens het project ‘Jongeren in de bouw’. ESPEQ Opleidingsbedrijven / Bouwopleidingen en Tech@Connect zoeken bouwbedrijven en leermeesters die willen meewerken om leerlingen van Scholen aan Zee en het Regius College een mooie ervaring te geven. Wij zoeken in totaal 8 leermeesters.

Project ‘Jongeren in de bouw’

Het project loopt tijdens de meivakantie (3 t/m 7 mei 2021) in Schagen en Den Helder. Op iedere locatie gaan 10 leerlingen uit het voortgezet onderwijs betaald aan het werk. Scholen aan Zee en het Regius College helpen bij de werving. De leerlingen krijgen een arbeidsovereenkomst van een week bij ESPEQ en ESPEQ levert twee gekwalificeerde instructeurs.

Den Helder en Schagen

Voor het project in de gemeente Den Helder wordt een buurthuis in Julianadorp opgeknapt. Mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Helder en MEE & de Wering. In Schagen zoeken wij nog een passend project. De precieze werkzaamheden stemmen we met alle begeleiders af. Het zijn activiteiten die in deze week een zichtbaar resultaat opleveren en waar de leerlingen trots op kunnen zijn.

Interesse? Reageer en wij nemen contact met je op!

 

Scroll naar boven