Materialen voor de stadscamping

Door het hele corona gebeuren zijn er helaas geen evenementen meer in Den Helder. In eerste instantie hebben wij ons ook terug getrokken om geen camping te organiseren. Nu we weer een aantal maanden verder zijn gaan we toch een poging doen om weer een camping met zijn allen op te zetten en op deze wijze de zomer af te sluiten.

Van 18 tot 20 september (laatste weekend van de zomer) zullen wij het terrein van Mariendal weer omtoveren tot een pop-up camping, waar we wel de nodige maatregelen moeten nemen en invoeren, m.b.t. het Coronavirus. Op De Stadscamping is iedereen gelijk en er ontstaan duurzame ontmoetingen tussen mensen die in het dagelijks leven niet zo snel met elkaar in contact zouden komen. Van yuppen tot daklozen, van Limburgers tot Antillianen, van muurbloempjes tot druktemakers, iedereen ontmoet elkaar! Het resulteert in een hechtere buurt, meer betrokkenheid en een leuk vakantie(moment), ook voor mensen die dit normaal niet kunnen betalen.

Inmiddels zijn we al weer een aantal weken druk bezig geweest en gaan nu de hulp vragen aan jullie.
Hieronder een lijst met spullen wat wij heel goed zouden kunnen gebruiken, heeft u daar iets van wat u niet meer nodig heeft of wilt u ons iets uitlenen voor het weekend.

-ongeveer 125 eenvoudige witte bekers met bedrukking van het logo van de camping; kampeerders krijgen die cadeau bij aankomst, zodat ze hem op de camping kunnen gebruiken voor koffie en soep etc. Scheelt een hoop plastic.
-tafels en stoelen
-parasols met voet
-grote legertent
-jerrycans
-buitenspeelgoed
-knutselmateriaal
-pizzarettes of pizza oven voor buiten > MATCH met Domino’s Pizza
-stellingkasten voor de opslag
-Administratieve spullen: schrijfblokken, pennen, nietmachine, perforator, plakband en plakbandhouder, klembordhouder, papier etc.
-Verkleedkleren voor volwassenen voor het entertainmentteam > MATCH met Feestwinkel de Scharrelboet
-Voor het bouwen van het podium zijn wij nog op zoek naar een zwart bouwzeil (3×4) en heel veel afzetlint (kleur maakt niet zoveel uit).
Ook zouden wij graag gebruik willen maken van een opslagruimte, we zitten al een tijdje te zoeken, maar het gaat helaas niet zo vlot. De opslag hoeft niet gratis te zijn, we kunnen hier maandelijks wel een bedrag voor betalen, echter het liefst niet te duur uiteraard, ook omdat we met veel oude spullen zitten die niet veel waarde hebben, maar wel veel plek in beslag nemen. Ik hoop dat er een maatschappelijke ondernemer is die ons dat kan verhuren.
Wij zoeken ook nog prijzen voor de bingo. De Bingoprijzen mogen echt van alles zijn, aangezien we alle leeftijden op de camping hebben. Of indien een bedrijf veel klein promotiemateriaal heeft, zouden wij dat ook graag willen voor het vullen van de goodiebags.
Scroll naar boven