Welke match maakt jouw organisatie op de Beursvloer Den Helder?

20 september 2021

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal tijdens de tweede Beursvloer Den Helder op woensdag 10 november bij Lyceum aan Zee. De Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging of stichting in de gemeente Den Helder.

Beursvloer Den Helder
De Helderse Uitdaging biedt verenigingen en stichtingen en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Dit gebeurt het hele jaar door via de website www.helderseuitdaging.nl maar nu ook tijdens de Beursvloer Den Helder. Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.

Bedrijven en ondernemers geven aan de maatschappij
Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Tijdens de beursvloer krijgen bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijd vrij te maken voor een stichting om kennis te delen die de ondernemer in huis heeft. Of juist mankracht beschikbaar stellen om een organisatie te helpen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat de spullen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen. Samen wordt gekeken wat de vereniging of stichting voor het bedrijf of de samenleving terug kan doen. Zo vormen zich mooie verbindingen, matches. Deze matches worden tijdens en na de Beursvloer in het spotlicht gezet.

Heeft jouw vereniging of stichting iets nodig?
Verenigingen en stichtingen hebben vaak weinig geld. Ze hebben spullen, mankracht en kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarbij door mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Heeft jouw vereniging of stichting een hulpvraag? Kom naar de Beursvloer Den Helder op woensdag 10 november bij Lyceum aan Zee. Ontmoet ondernemers en laat je inspireren!

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel verplicht!


Aanmelden Beursvloer Den Helder 2021

Deel het bericht:
"Welke match maakt jouw organisatie op de Beursvloer Den Helder?"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven