Waardevolle match Sjaak Pach Stichting en Rabobank

7 april 2020

Tijdens de Beursvloer op 16 oktober 2019 was de Sjaak Pach Stichting op zoek naar waardevolle matches die hen konden helpen met het vergroten van hun naamsbekendheid. En dat is ze gelukt! Een van deze matches was met Rabobank Kop van Nood-Holland.

De Sjaak Pach Stichting organiseert sinds 1982 èènmaal per jaar een vaarvakantie voor 40 lichamelijk gehandicapte kinderen/jongeren. De stichting wilde graag haar naamsbekendheid vergroten onder hun doelgroep ‘ lichamelijk gehandicapte jongeren’ en bij donateurs, zodat die hen weten te vinden als erkend goed doel. En vanwege de zwaardere zorgvraag tijdens de vaarvakantie, zijn zij op zoek naar verpleegkundigen die als vrijwilliger mee willen.

Dankzij de match met Rabobank Kop van Noord-Holland hebben zij in het ledenmagazine van de bank ruimte gekregen voor een krachtig artikel met prachtige foto’s. Een match om trots op te zijn en waar de Sjaak Pach Stichting enorm blij mee is.

Benieuwd naar het artikel? Neem een kijkje in het magazine Rabo&Co.

[button link=”https://raboenco.rabobank.nl/kvnh/2020/1″ type=”big” color=”orange” newwindow=”yes”] Lees Rabo en Co[/button]

Deel het bericht:
"Waardevolle match Sjaak Pach Stichting en Rabobank"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven