Voorlezen met een grote glimlach

9 maart 2020

Sommige matches brengen een extra grote glimlach op ons gezicht. De match tussen Soroptimistenclub de Razendebol en Parlan is er zo eentje.

Tijdens de Beursvloer op 16 oktober 2019 had Parlan een duidelijke vraag: ze waren op zoek naar liefhebbers van voorlezen voor kinderen, om hun kinderen voor te lezen. Ze wisten een match te maken met Fia Smit, voorzitter van Soroptimistenclub de Razendebol. Als tegenprestatie kregen de Soroptimisten een lezing over het werk dat Parlan allemaal doet.

In de week van het voorlezen in februari dit jaar is de match tot uiting gekomen. Fia Smit komt iedere donderdagmiddag de liefde voor lezen en verhalen vertellen met de kinderen delen. De match met Fia omschrijft Parlan als FANTASTISCH!

Het voorlezen is inmiddels onderdeel geworden van het programma van Parlan. In de komende periode willen ze het lezen bij kinderen rond 10 jaar meer stimuleren door het thema kinderrechten te behandelen.

Deel het bericht:
"Voorlezen met een grote glimlach"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven