MATCH! Vele bingoprijzen voor Stadscamping dankzij matchgroeplid Mirjam Dijk

13 oktober 2021

Het is al even geleden, maar van 13 t/m16 september 2021 heeft de 3e editie van de Stadscamping Den Helder weer plaatsgevonden. Natuurgebied Mariëndal werd weer getransformeerd tot een echte pop-up camping voor de bewoners van Den Helder en Julianadorp. Met ruim 130 kampeerders en een kleine 20 vrijwilligers heeft 150 man genoten van een mooi weekend, dat boordevol leuke, sportieve, creatieve, muzikale en spannende activiteiten zat. Waaronder een bingo met veel uiteenlopende prijzen, dankzij de tomeloze inzet van matchgroeplid Mirjam Dijk. 

“Ik vind de Stadscamping echt een ontzettend mooi initiatief en daar maak ik dan met veel plezier tijd voor vrij. Toen ik de aanvraag voor bingoprijzen onder ogen kreeg zei ik meteen: Daar ga ik mee aan de slag! Super om te zien dat zoveel ondernemers dan willen helpen.” Mirjam haalde voor bijna € 400, – aan bingoprijzen op bij Slagersatelier Gebroeders DuijzerDe WestFriese KaaskoerierJan Swier groente en fruitDe Salon van MarjonMultivlaai/Jamin/IJsparadijsHalfords, Hoang Vietnamese loempia, Bert de Groot verse viskoerier en Pizzeria Costa/Grand Café 4711.
Succes Stadscamping

Mede dankzij de vele matches die dankzij de Helderse Uitdaging zijn gerealiseerd was de Stadscamping Den Helder ook dit jaar weer een groot succes. Het doel van de Stadscamping is het creëren van ontmoetingen. Door te kamperen in eigen stad leven stadsgenoten een paar dagen intensief naast elkaar en hebben daadwerkelijk op een vrolijke en ongedwongen manier contact. Op de Stadscamping is iedereen welkom, iedereen gelijk en juist daarom kan hier ontmoeting plaatsvinden. Fantastisch om te zien dat er weer nieuwe verbindingen gemaakt zijn. Op het einde zijn er nog snel telefoonnummers uitgewisseld tussen kampeerders om elkaar na de camping ook nog te blijven zien en af te spreken.

Het hele team van de Stadscamping bedankt iedereen die heeft bijgedragen voor het fantastische weekend. Zij hebben genoten van het weer, mooie mensen, activiteiten en lekkere maaltijden. Meer weten? Kijk op de website of Stadscamping Den Helder 2021 – YouTube.

Deel het bericht:
"MATCH! Vele bingoprijzen voor Stadscamping dankzij matchgroeplid Mirjam Dijk"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven