Tablet voor Dames Jeugdbasketbal en Dierenambulance

22 november 2019

Tablet als vraag

De Helderse Uitdaging kreeg een vraag van Dames Basketbalvereniging Den Helder. Ze waren op zoek naar twee tablets. Tegenwoordig is het tijdens de wedstrijden verplicht om de scores, fouten etc. digitaal bij te houden in een bondsapp. Dit mag niet meer op papier. Om dit op de twee velden waar de jeugd speelt tegelijkertijd te kunnen, zijn er twee tablets nodig. Op onze oproep via social media regeerde Luciana Bena Brandini van PZ Assist. Zij had twee tablets waar ze niets meer mee deed en die mochten we ophalen. Van die twee bleek er één geschikt. En via matchgroeplid Michael van Alderwegen wisten we de tweede tablet ook nog te regelen!

Tablet als aanbod

Maar toen hadden we ineens een tablet over. Die mochten we als aanbod uitzetten. Dat de vraag naar tablets bij verenigingen en stichtingen hoog is bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Maar liefst acht organisaties reageerden op het aanbod van de tablet. De matchgroep heeft uiteindelijk gestemd naar welke organisatie de tablet ging en dat is de Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon geworden.

Beide organisaties zijn ontzettend blij met de tablets die PZ Assist beschikbaar heeft gesteld!

Deel het bericht:
"Tablet voor Dames Jeugdbasketbal en Dierenambulance"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven