Succesvolle partnermiddag bij Studio62

7 oktober 2023

Vrijdagmiddag 6 oktober organiseerde de Helderse Uitdaging hun jaarlijkse partnermiddag. Die organiseren wij om alle organisaties en personen te bedanken die ons vrijwillig, in natura of financieel ondersteunen.

Bestuurslid Sander de Roos, eigenaar van Druktemaker, had de ruimte van Studio62 beschikbaar gesteld. De koffie, thee en frisdrankjes stonden bij binnenkomst om 3 uur al klaar. De partnerdag was ook de laatste dag van manager Cyril Kraak, die werd overladen met cadeaus van de aanwezigen en Jazz Riet werd als nieuwe manager geïntroduceerd.

Workshop fotograferen met je mobiel

Alle mobiels waren opgeladen en Fred van Eck van Eckkies.nl nam ons een uur lang mee door zijn presentatie om zo mooi mogelijke foto’s met je mobiel te maken. Zowel voor Android als Apple telefoons kwam hij met de meest interessante tips en trics, die meteen toegepast werden. Het uur vloog voorbij. Normaliter duren de workshops van Fred 2,5 uur, maar zoveel tijd hadden we helaas niet, want bokskampioen Jorina Baars stond op ons te wachten voor deel 2 van de partnerdag!

Bokszaktraining van de kampioen

Jorina Baars stond ons al op te wachten. Allemaal even snel omkleden en om kwart voor zes stond iedereen klaar in de dojo. Na een korte warming-up werden de bokshandschoenen tevoorschijn getoverd en kon het echte werk beginnen! Iedereen kreeg zijn eigen bokszak en alle basis principes werden geoefend; rechte stoot, hoeken, leverstoot, opstoot, knietjes en trappen. En toen begon het echte werk! Op tijd elke keer combinatieoefeningen. Er was niemand die geen zweetdruppel had! Na drie kwartier zat de boksles erop. Tijd om terug te gaan naar Studio62 voor een welverdiende borrel met bitterballen 🙂

Deel het bericht:
"Succesvolle partnermiddag bij Studio62"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Het laatste nieuws

VTC Offerman lid van Club van 100!

NIEUW LID  #helderseuitdagingclubvan100! VTC Offerman heeft zich aangesloten bij de Club van 100! Simone Offerman had de Helderse Uitdaging al meerdere

Scroll naar boven