Stoelen Basisschool de Rank naar Harmonie de Eendracht

23 maart 2021

Gerda Leibbrand van PCB De Rank in Julianadorp stuurde een mail naar de Helderse Uitdaging. “Bij ons in een schuur staan 50 hardplastic rode stapelbare stoelen. Kunnen jullie daar iemand blij mee maken? Mooie initiatieven dragen wij een warm hart toe. Anders verdwijnen ze in de container en dat is zonde want ze kunnen nog heel goed een ronde mee.” Manager Cyril Kraak reageerde meteen: “Wat leuk dat jullie aan de Uitdaging denken. Daar kunnen wij zeker een organisatie blij mee maken!”

De stoelen werden op de website geplaatst en op social media gedeeld. Janny van Langerak, penningmeester bij Harmonie de Eendracht* reageerde op het aanbod en een match was gemaakt. De vereniging is enorm blij met de stoelen!

*De Helderse Uitdaging matcht in principe alleen tussen organisaties binnen de gemeente Den Helder. Het komt echter wel eens voor dat er geen organisaties in de gemeente Den Helder reageren, maar wel vanuit andere gemeentes. In dat geval matchen wij ook buiten de gemeente, want materiaal weggooien dat is zonde.

 

Deel het bericht:
"Stoelen Basisschool de Rank naar Harmonie de Eendracht"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven