Stichting de Draaikolk geholpen door Suns en ICT vanaf Morgen

16 april 2021

Stichting de Draaikolk deed een beroep op de Helderse Uitdaging voor een computer en een laptop. De computer was nodig omdat de stichting daar alle administratie op doet en hun computer erg verouderd was. De laptop hadden ze onder andere nodig voor de registratie van de verhuur en digitale agenda. Beide aanvragen werden snel gerealiseerd!
Computer dankzij voorzitter Den Helder Suns
Maarten Bais, voorzitter van de Suns, reageerde op de oproep. Al snel werden de contacten tussen de Suns en de Draaikolk tot stand gebracht en kon de computer worden overhandigd. Uit de doos kwam een computer die nog in de originele verpakking zat, kortom nog niet eerder geïnstalleerd of gebruikt.
Technische man van de Draaikolk, Henny Sandbrink, heeft de computer inmiddels geïnstalleerd en deze draait naar volle tevredenheid van penningmeester Jos van der Linden (op de foto). Een verademing ten opzichte van de oude computer die zijn langste tijd heeft gehad. Stichting de Draaikolk is er enorm blij mee!
Laptop dankzij ICT vanaf Morgen
ICT vanaf Morgen is vriend van het eerste uur van de Helderse Uitdaging. De aanvraag voor een laptop wilde zij met plezier realiseren. Penningmeester Jos van der Linden (op de foto met Kim Bakkum) werd uiterst hartelijk ontvangen door ICT vanaf Morgen. Kim Bakkum vertelde ook meteen over de doelstelling van het bedrijf. De laptop is picobello in orde en wordt gebruikt ten behoeve van allerlei werkzaamheden in de Draaikolk. Alhoewel bij de overhandiging de dank is uitgesproken, wil de Draaikolk dit langs deze weg nogmaals doen!

Deel het bericht:
"Stichting de Draaikolk geholpen door Suns en ICT vanaf Morgen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven