Sonja Vermeulen treed toe tot het bestuur!

22 februari 2024

Wij zijn trots om Sonja te verwelkomen als bestuurslid bij de Helderse Uitdaging! Hiermee voegen wij een fantastische Helderse ondernemer toe aan ons bestuur. Sonja verbindt als franchiseondernemer van Olympia Den Helder al jaren mensen met elkaar. Een kwaliteit dit bij de Helderse Uitdaging goed van pas komt. 

Sonja vertelt over haar nieuwe rol bij de Uitdaging: “Een nieuw jaar… en tevens een nieuw begin als bestuurslid van de Helderse Uitdaging! Wat ben ik er trots op om deel te mogen nemen aan deze mooie organisatie. Een geweldige kans om nog meer te kunnen betekenen voor de Helderse gemeenschap.

Verbinding is vanuit mijn professie op het lijf geschreven. Betekenisvol ondernemen betekent voor mij van maatschappelijke waarde zijn voor mensen en omgeving. Een positieve impact maken, betekenisvol bezig zijn, bijdragen aan een groter geheel, relevantie en een beetje extra glans geven aan het leven, daar word je toch blij van? Ik wel in ieder geval!

Daarom past de missie van de Helderse Uitdaging ‘de samenleving een beetje mooier maken’ mij ontzettend goed. Afgelopen jaar is de HU wederom gegroeid met de Club van 100, dat wil wel wat zeggen over hoe de HU leeft in de Helderse gemeenschap. Door de actieve sponsoren, founders, matchmakers, bestuursleden en niet te vergeten onze nieuwe manager Jazz staat er een stevige organisatie waar Den Helder trots op mag zijn! Laten we er met elkaar een mooi jaar van maken, heel veel matches maken en wederom een grote maatschappelijke waarde creëren , ik geloof erin!”

 

Deel het bericht:
"Sonja Vermeulen treed toe tot het bestuur!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven