Servies van Zorggroep Tellus komt goed terecht!

11 februari 2021

Zorggroep Tellus heeft hun locaties opgeruimd en kwam servies tegen dat zij niet meer gebruiken, ruim 800 stuks bij elkaar. De Helderse Uitdaging werd gevraagd hier een nieuwe bestemming voor te vinden. Na een oproep op social media kregen wij verschillende reacties binnen. Uiteindelijk is er voor een drietal organisaties gekozen, waaronder De Verbinding Wonen Plus Welzijn en Resto Samenzijn.

Servies goed

Zorggroep Tellus en Wonen Plus Welzijn gaan mits Covid-19 het toelaat medio mei 2021 starten met een nieuwe activiteit in Ontmoetingcentrum De Verbinding in Julianadorp: genaamd “Ontmoetingsgroep”. Deze Ontmoetingsgroep is bedoeld voor mensen met geheugen problematiek en vindt twee keer per week plaats. Uiteraard is voor het inrichten van de ruimte het een en ander nodig, waaronder een 20-delig servies. Voor Resto Samenzijn, ook een onderdeel van Wonen Plus Welzijn en op dezelfde locatie gevestigd, waren 100 diepe borden nodig. Via de Helderse Uitdaging werd de match gemaakt!

Het servies werd door Miranda Boon van Zorggroep Tellus aan Willem Burggraaff van Wonen Plus Welzijn overhandigd. Uiteraard wordt deze match te zijner tijd bekrachtigd met een diner in Resto Samenzijn.

Deel het bericht:
"Servies van Zorggroep Tellus komt goed terecht!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven