Repaircafé de Schooten ontvangt twee computers van ICT vanaf Morgen

6 mei 2019

Als je ICT vanaf Morgen als vriend hebt, dan is het logisch dat wij bij een aanvraag voor computers als eerst naar hen toe gaan. Zo ook bij de aanvraag van Repaircafé de Schooten, een non-profit organisatie en onderdeel van de BVS, Bewonersbelangen Vereniging Samen Sterker.

Deze dagbestedingslocatie vroeg om twee goedwerkende computers ten behoeve van hun huiskamer en voor gebruik in de repair. Iedereen die bij Repaircafé de Schooten binnen komt proberen ze te helpen. Zo repareren allerhande elektrische materialen, onder andere voor Stichting Present.

ICT vanaf Morgen vond dit een mooie aanvraag en was meteen bereid de twee computers te doneren. De heren van BVS kwamen de computers zelf ophalen bij ICT vanaf Morgen en waren hier erg blij mee. Ook waren ze oprecht geïnteresseerd in het bedrijf, waarop ze meteen een kleine rondleiding kregen van Dennis Broersma.

Deel het bericht:
"Repaircafé de Schooten ontvangt twee computers van ICT vanaf Morgen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven