Rataplan sluit zich aan als vriend

10 november 2020

Op de foto: Greet Kolhorn, bestuurslid Helderse Uitdaging met Gert-Jan Dekker, directeur bestuurder Rataplan.

De missie van RataPlan is werk maken van sociaal en duurzaam ondernemen waarbij kansen voor zowel mens als milieu worden gecreëerd. Daarbij focussen zij zich op drie pijlers: leuk, sociaal en duurzaam. En die drie pijlers passen perfect bij de Helderse Uitdaging. Tijd dus voor een gesprek met directeur bestuurder Gert-Jan Dekker, dat in een vriendschap resulteerde.

Samen voor Den Helder

Zowel de Helderse Uitdaging als RataPlan zorgen voor een langere levensduur van producten. Door hergebruik van goederen zoveel mogelijk te bevorderen wordt verspilling voorkomen. Als vriend van de Helderse Uitdaging kan Rataplan meerdere zaken aanbieden, maar altijd in natura en niet in financiën. Dat is ook logisch, want RataPlan is een onafhankelijke stichting, zonder winstoogmerk.

Over Rataplan

RataPlan heeft 24 kringloopwinkels in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Daarnaast beheert RataPlan 48 bewaakte NS fietsenstallingen verspreid over het land. De kringloopwinkels en fietsenstallingen hebben als doel het bieden van werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt RataPlan werkervarings- en stageplaatsen en bevordert zij hergebruik.

[button link=”https://rataplan.nl/rataplan-kringloopwinkels/kringloopwinkel-rataplan-den-helder/” type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Meer weten over Rataplan? Klik hier![/button]

Deel het bericht:
"Rataplan sluit zich aan als vriend"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven