Prachtig Jaarverslag Helderse Uitdaging 2020

10 juni 2021

De Helderse Uitdaging heeft vorig jaar niet stil gezeten. Ondanks dat het voor iedereen een heel uitdagend jaar was, is met alle inspanningen van matchgroepleden en betrokken ondernemers een prachtig resultaat behaald. We hebben 177 matches gerealiseerd met een waarde van € 100.000, -. “En daar ben niet alleen ik, maar het hele bestuur enorm trots op,” vertelt manager Cyril Kraak enthousiast.

Ondernemers uitdagen

Pieter Kos, wethouder met onder meer werkgelegenheid, participatie, onderwijs en arbeidsmarkt in zijn portefeuille, is trots op wat de Helderse Uitdaging doet: “Ondernemers worden uitgedaagd om hulpvragen van maatschappelijke organisaties op te lossen met menskracht, materialen en kennis. Ze worden op deze manier gestimuleerd hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen.”

Mooie uitdagingen realiseren

Cyril: “Met dit jaarverslag laat de Helderse Uitdaging zien dat mensen in Den Helder naar elkaar omkijken. Dat er, toen het nodig was binnen mum van tijd ruim dertig mensen zich aanmeldden om één of meerdere dagen te rijden als bezorger voor Tafeltje Dekje. Maar ook het realiseren van een ‘kletsboetje’ bij Omring was er één om trots op te zijn. Ik ga ze nu ook niet allemaal noemen, ze staan in het verslag!”

Vol gas verder

De Helderse Uitdaging gaat dit jaar nog vaak van zich laten horen. Cyril: “We blijven de uitdaging aan gaan om verenigingen en stichtingen verder te helpen in onze mooie Helderse samenleving. En we gaan ervoor om in november de Beursvloer Den Helder te organiseren die we vorig jaar moesten afblazen. Daarover volgt binnenkort meer informatie!” Pieter: “Als er weer meer mag kunnen we ook gelijk vol gas verder. Ik kijk er naar uit, samen met de Helderse Uitdaging!”

[button link=”https://issuu.com/zrgbv/docs/82661_jaarverslag_2020_lr” type=”big” color=”lightblue” newwindow=”yes”] Bekijk het jaarverslag[/button]


Wethouder Pieter Kos kreeg het eerste gedrukte Jaarverslag Helderse Uitdaging 2020 overhandigd van manager Cyril Kraak. Fotografie: Druktemaker

 

Deel het bericht:
"Prachtig Jaarverslag Helderse Uitdaging 2020"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven