Overtollige laptops gevraagd voor ICT vanaf Morgen

15 december 2021

De Helderse Uitdaging werkt graag en goed samen met ICT vanaf Morgen. Eén van de werkzaamheden van deze social enterprise is het refurbishen van laptops. Deze kunnen dan onder andere ook weer ingezet worden voor maatschappelijke doelen. De voorraad begint echter af te nemen.

SROI

Goed om te weten dat bedrijven die hiermee te maken hebben de donatie onderdeel kunnen laten zijn van hun SROI. Een extra reden om aan dit goede doel mee te werken. Heb jij als bedrijf, organisatie of particulier die ‘oude’ laptops van MAXIMAAL 4 JAAR OUD? Niet weggooien, maar schenk ze aan de Helderse Uitdaging. Wij zorgen ervoor samen met ICT vanaf Morgen dat ze een mooi tweede leven krijgen bij verenigingen en stichtingen in de gemeente Den Helder!

Maatschappelijke donaties

Ook het afgelopen jaar hebben we al vaker een beroep kunnen doen op ICT vanaf Morgen als er aanvragen waren. Zo hebben wij Stichting Speelgoedbank, Internationaal Vrouwen Centrum, Stichting de Draaikolk, Stichting Surfivor, dnoDoen, het Consuminderhuis en Stichting Goederenbank Den Helder blij kunnen maken met laptops, computers of beeldschermen. Om dit te blijven doen is er wel nieuwe aanwas nodig, daarom doen we hierbij de oproep!

Mail naar info@helderseuitdaging.nl en we zorgen dat de laptops op de juiste plek komen.

Over ICT vanaf Morgen
ICT vanaf Morgen is een Social Enterprise, waar maatschappelijke winst voorop staat. Hoe ze dan doen? Lees er alles over op hun website ictvanafmorgen.nl.

 

Het laatste nieuws

Stevens Vastgoed lid van Club van 100

NIEUW LID  #helderseuitdagingclubvan100! Stevens Vastgoed heeft zich ook aangesloten bij onze Club van 100! Esther Stevens zag de Club van

Scroll naar boven