Overalls van Govers voor leerlingen ATC Binnen de Linie

4 september 2020

In maart van dit jaar diende ATC binnen de Linie een aanvraag in bij de Helderse Uitdaging. Ze waren op zoek naar werkkleding voor de leerlingen op het arbeidstrainingcentrum, waaronder overalls voor de vuile werkzaamheden. Bart Brinkman van Govers zag de oproep op social media voorbij komen en nam meteen contact met ons op dat zij vast wel iets voor de leerlingen konden betekenen. Zo gezegd zo gedaan. De match was beklonken!

Het wachten waard

En toen gooide corona roet in het eten, want net op het moment dat het Linie College de overalls wilden ophalen kwam de lock-down. Daarom hebben de overalls even op zich laten wachten, maar geduld wordt altijd beloond! Deze week was het eindelijk zover en kwamen leerlingen Sietse, Iris, Marlène en Lindey samen met hun leraar Peter Sipsma langs bij Govers om de overalls op te halen. Als dank hadden de leerlingen zelf verse appeltaarten gebakken. Bedrijfsleider Boudewijn Strikwerda vond het een heerlijke verrassing. Iedereen blij!

Deel het bericht:
"Overalls van Govers voor leerlingen ATC Binnen de Linie"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven