Ouderen bij Zorggroep Tellus koken 1.500 liter soep voor aardbevingsslachtoffers

21 februari 2023

Onze sponsor Zorggroep Tellus gaat met cliënten, vrijwilligers en koks op woensdag 1 maart maar liefst 1.500 liter erwtensoep koken. Met deze hartverwarmende soep willen ze graag hun medeleven en betrokkenheid tonen voor de vele aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië en via Giro 555 te steunen.

Kom verse erwtensoep kopen bij De Lichtboei!

Iedereen die trek heeft in verse erwtensoep kan voor slechts 5 euro 1 liter erwtensoep kopen op woensdag 1 maart tussen 11.30 uur en 16.00 uur bij locatie De Lichtboei. Dus kom vooral langs en steun hiermee niet alleen Giro 555, maar ook alle cliënten, vrijwilligers en koks van Zorggroep Tellus die op deze dag al om 8.00 uur ‘s ochtends starten met het bereiden van de erwtensoep.

Van zowel locatie De Groene Vecht als De Lichtboei doen er cliënten, vrijwilligers en koks mee. Samen hopen ze te zorgen voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor Giro 555. Met de actie van Zorggroep Tellus wordt volop de verbinding gezocht met de saamhorige wijken waarin de locaties al sinds jaar en dag thuishoren. De gemeenschap speelt een belangrijke rol in de zorgvisie van Tellus, die met haar ouderen, vrijwilligers en medewerkers al generaties Thuis in Den Helder is.

Deel het bericht:
"Ouderen bij Zorggroep Tellus koken 1.500 liter soep voor aardbevingsslachtoffers"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven