Nog meer #novembermatchmaand matches

10 december 2020

De #novembermatchmaand is dan wel afgelopen, maar er vinden nog steeds matches plaats. We delen er graag weer een aantal die we de afgelopen maand hebben gerealiseerd, zoals Sarkonschool de Vlieberg met de Stadscamping en Humanitas met matchgroepleden.

Fietsen voor Den Helder Suns dankzij Halfords en Bikestore

Den Helder Suns had voor de Beursvloer een aanvraag ingediend. Ze waren op zoek naar twee herenfietsen voor hun spelers. Dankzij een mooie samenwerking tussen Ralph Artz van Halfords en Pieter Bruin van Bikestore, die beiden een fiets beschikbaar stelden, kunnen er twee spelers vele fietskilometers maken in Den Helder. Als tegenprestatie, want zo gaat dat bij een Beursvloermatch, gaat het team van de Suns in januari bloemen uitdelen bij een verzorgingstehuis. Onze slogan: Betrokkenheid maakt onze gemeente zoveel mooier, komt hier helemaal tot zijn recht!

Rataplan regelt kerstboom voor nachtopvang dnoDoen

We kregen een mooie aanvraag van een woonbegeleider op de nachtopvang van dnoDoen in Den Helder. Ze wilden heel graag voor hun cliënten deze kerst een mooie kunstkerstboom zien staan op de opvang. Wat ze hadden was oud en niet veel. Een mailtje naar nieuwe aangesloten Vriend Rataplan was voldoende. dnoDoen mocht een kerstboom komen uitzoeken en versiering. Ze zijn er super blij mee en de boom staat mooi!

Kinderboeken voor Humanitas

Humanitas Kop van Noord-Holland was op zoek naar kinderboeken voor de leeftijd 2-14 jaar. Matchgroepleden Kim Smit, Ruud Ramaekers, Jasper Tolhuijs, Ilse Kootkar én Michael van Alderwegen hebben meteen in hun eigen collectie boeken gekeken en kwamen met tassen vol. Humanitas heeft voorlopig weer genoeg boeken die ze kunnen inzetten voor hun projecten, zoals het voorleesproject, waar vorig jaar een mooie match voor is gerealiseerd met de Soroptimisten club.

Bekers voor De Stadscamping

De Ouderraad van Sarkonschool De Vlieberg stuurde een berichtje naar onze manager Cyril Kraak. Ze hadden nog 173 hard plastic bekers over die niet meer werden gebruikt. Of wij die via de Uitdaging wilden aanbieden. Dat was niet eens nodig, want Cyril wist nog dat van de zomer De Stadscamping een aanvraag had ingediend voor bekers. Die aanvraag wisten wij toen niet te realiseren, maar nu dus wel. Irene Jonkheer was super blij met het aanbod en heeft de bekers snel opgehaald! Die gaan volgend jaar goed gebruikt worden als De Stadscamping voor de derde keer georganiseerd gaan worden!

Deel het bericht:
"Nog meer #novembermatchmaand matches"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven