Nieuwe manager voor Helderse Uitdaging

1 januari 2019

Een Uitdaging managen is best een uitdaging. En als je er twee doet al helemaal. Daarom heeft de huidige manager Ivo de Block besloten zich volledig te richten op de Hollands Kroonse Uitdaging. Het bestuur van de Helderse Uitdaging heeft een goede vervanger weten te strikken. Vanaf 1 januari heeft Cyril Kraak het stokje over genomen.

Cyril Kraak is op dit moment nog werkzaam bij de Rabobank, maar pakt de managers rol bij de Helderse Uitdaging nu al op. “Ik heb er zin in! Mijn doel is om de bekendheid van de Helderse Uitdaging in de gemeente te vergroten, want ze doen echt mooie dingen!”

Samen met elkaar vóór Den Helder
De Helderse Uitdaging is een maatschappelijk makelaar. De spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur/kennis nog wel eens achterblijven. De Uitdaging weet welke bedrijven hun kennis/bestuurlijke ondersteuning, materialen of medewerkers willen delen. Zij gaan voor de win-win-win situatie waarbij de verenigingen en stichtingen vooruit geholpen worden, bedrijven hun betrokkenheid tonen en nieuwe verbindingen gelegd worden tussen bedrijfsleven en de samenleving. Daarnaast ondersteunt de Uitdaging ook maatschappelijke initiatieven om de leefbaarheid binnen gemeente Den Helder te vergroten. Denk hierbij aan het project Nieuwe Heldenaren, waar statushouders duurzaam leren integreren. Dit is in samenwerking met Internationaal Vrouwen Centrum en DroomStatus een succesvol project.

Deel het bericht:
"Nieuwe manager voor Helderse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven