Nieuw vraag & aanbod platform per 1 februari

31 januari 2022

De Helderse Uitdaging zorgt ervoor dat stichtingen & verenigingen worden gekoppeld aan het lokale bedrijfsleven. Dit doet de manager in samenwerking met de matchgroep. De matchgroep is een groep ondernemers die regelmatig samenkomt om hun netwerk in te zetten voor het bij elkaar brengen (matchen) van vraag & aanbod. Vanaf 1 februari gaan wij over op een nieuw vraag & aanbod platform, waardoor matches maken nog makkelijker en sneller kan!

Nieuw vraag & aanbod platform

Alvorens je een vraag of aanbod kan indienen of een reactie wil plaatsen, registreer je je eenmalig om vervolgens met de geregistreerde gegevens in te loggen. Een geregistreerde gebruiker (vereniging/stichting of bedrijf) kan een eigen aanmelding beheren, aanpassen en berichten/reacties beantwoorden. Daarnaast kan de gebruiker aangeven of de gegevens van zijn organisatie getoond mogen worden in het partneroverzicht. Het nieuwe vraag & aanbod platform is te vergelijken met de bekende Markplaats. Ook daar heb je een account en kan je reageren.

Vraag of aanbod indienen? Ga naar www.helderseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod 

 

Deel het bericht:
"Nieuw vraag & aanbod platform per 1 februari"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven