Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

21 maart 2024

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk te ondernemen. De matchgroepleden zetten zich in op vrijwillige basis. We zijn trots om  Bianca Bakker-Gomes als nieuw lid van de Matchgroep te mogen verwelkomen! Ze stelt zich kort voor:

“Ik ben Bianca Bakker-Gomes, geboren en getogen Helderse – al is dat even onderbroken door drie jaar in Curaçao, waar ik heel mooi vrijwilligerswerk heb mogen doen. Ik ben dol op kunst, boeken, muziek, ballet, kleurrijke kleding en post-apocalyptische scifi ;). De laatste tijd voel ik me als Doortje in het Land van Oz. Mijn gele klinkers leiden me door de nieuwe wereld van communicatie. Deze rol vervul ik bij Scholen aan Zee en hier heb ik recent mijn opleiding in afgerond. Voor mij is communicatie verbinding met mensen. Sterke relaties en korte lijnen. Communiceren doe je samen en hier zet ik me volop voor in. In mijn functie leg ik mooie verbindingen, zowel binnen Scholen aan Zee als in Den Helder en haar omgeving. Investeren in een sterk netwerk leidt tot leerzame momenten, nieuwe perspectieven en creatieve ideeën. Op deze manier hoop ik iets te kunnen terugdoen. Een positieve impact maakt het verschil! Als nieuw Matchlid wil ik gewoon “de samenleving een beetje mooier maken!”

Deel het bericht:
"Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven