Mooie veilingopbrengst TEDxDenHelder voor Stichting Taalweek

19 december 2022

Tijdens TEDxDenHelder werd er een veiling voor het goede doel gehouden: de Helderse Uitdaging was de gelukkige. Maar de Helderse Uitdaging is er juist om andere stichtingen en verenigingen te helpen. Daarom bundelden de besturen van TEDxDenHelder en de Helderse Uitdaging hun krachten en werd er een TEDxDenHelder Uitdaging in het leven geroepen.

Verenigingen en stichtingen uit de gemeente Den Helder konden een pitch indienen met een wens voor hun club. De vier organisaties met de meeste stemmen deden vrijdag 9 september hun pitch tijdens de partnerbijeenkomst van de Helderse Uitdaging. Met een ruime meerderheid van de stemmen kwam Stichting Taalweek als winnende pitch uit de bus. Maar… zij waren zo aardig om de andere drie organisaties ook een geldbedrag te beloven.

Taalweek in januari 2023

Tijdens de veiling op 25 oktober werd maar liefst een bedrag van € 1.590, – opgehaald! Theo Bregman, voorzitter van Stichting Taalweek nam samen met deelnemer Bashar Alsaaour de cheque in ontvangst van manager Cyril Kraak en Jon Ruigrok van TedxDenHelder. “We zijn echt enorm blij met deze cheque. We gaan die goed besteden voor onze volgende taalweek van 23 tot en met 27 januari. We gaan weer met een groep deelnemers, taalniveau A2-B1, naar Julianadorp. En zoals beloofd hebben wij ook een geldbedrag overgemaakt naar Stichting de Draaikolk, Reddingsbrigade Den Helder en FC Den Helder!”

Meer weten over Stichting Taalweek? Ga naar www.taalweek.nl

Deel het bericht:
"Mooie veilingopbrengst TEDxDenHelder voor Stichting Taalweek"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven