Mooie t-shirts voor OKK dankzij PeVeReCa

2 maart 2020

We gaan even terug in de tijd, 16 oktober 2019. De eerste Beursvloer die de Helderse Uitdaging organiseerde. Zowel Sportvereniging OKK als ZZP’er Peter met zijn bedrijf PeVeReCa Gravures en Bedrukkingen hadden zich aangemeld. Sportvereniging OKK zocht voor hun leden bedrijven die voor hen o.a. nieuwe T-shirts beschikbaar wilden stellen. Omdat dan iedereen, bijvoorbeeld bij toernooien, kan zien van welke vereniging de leden zijn. Peter wilde graag tijdens de Beursvloer kijken of hij iets kon betekenen met zijn bedrijf PeVeReCa. Helaas konden beide partijen op de dag zelf niet naar de Beursvloer komen. Daarom bracht de Helderse Uitdaging beide partijen na de Beursvloer alsnog met elkaar in contact, want we zagen hier een potentiële match! En dat bleek ook zo te zijn! Dankzij de hulp van PeVeReCa kunnen de 30 leden van Sportvereniging OKK weer mooi voor de dag komen! Voorzitter Paul Verhoef heeft prachtige T-shirts in ontvangst mogen nemen van eigenaar Peter!

Over Graveer- en bedrukkingbedrijf PeVeReCa
Peter is 1,5 jaar geleden begonnen met zijn bedrijfje. Dat doet hij naast zijn fulltime baan, gewoon omdat hij dit zo leuk vindt om te doen. Peter maakt persoonlijke gravures op glas en leisteen. Je kan het zo gek niet bedenken. Spiegels, geboortekaartjes, maar ook herdenkplaten maakt hij op bestelling. Of glazen en een mooie wijnfles, die door het graveren heel persoonlijks wordt. Naast het graveren bedrukt hij ook alle soorten textiel. Een leuk T-shirt of een mooie trui van stevige dikke kwaliteit kleding, zodat je er lang plezier van kan hebben. Maar ook muts of baseball caps doet hij veel. Het bedrukken en graveren is vooral gericht op enkele stuks. Naast bedrukken in alle standaard kleuren heeft hij ook reflectie, glow in de dark, tijgerprint, camouflage en neon in zijn kleurenpakket. PeVeReCa bedrukt en graveert zowel voor particulieren als voor bedrijven. Neem eens een kijkje op zijn website www.PeVeReCa.nl of Facebookpagina www.Facebook.com/glasgraverennl

Over Sportvereniging OKK
Sportvereniging OKK is een omnisportvereniging uit Den Helder, opgericht op 22 maart 1882. O.K.K. is de afkorting voor Oefening Kweekt Kunst. In de loop der jaren is OKK uitgegroeid tot een grote sportvereniging waar naast gymnastiek en (keur)turnen nog diverse andere sporten worden beoefend, zoals badminton, volleybal, (step)aerobics, aquarobic, Tai Chi, kleutergym en Ouder & kind gym. Voor OKK is het verenigingsgevoel erg belangrijk. Zij hechten veel waarde aan de sociale aspecten van sporten in het algemeen en van hun club in het bijzonder. Een feestavond, jeugddisco, of andere leuke activiteiten behoren daarom naast alle sportlessen ook tot hun programma. Meer info www.okkdenhelder.nl.

Deel het bericht:
"Mooie t-shirts voor OKK dankzij PeVeReCa"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven