Mooie matches voor Stichting Longfonds, Odensehuis en Theatergroep Renaissance

2 december 2020

De november matchmaand zit er inmiddels op, maar we zijn nog niet klaar! Een aantal aanvragen lopen nog en daarom kunnen we op dit moment nog geen eindstand geven van het aantal matches dat we hebben gerealiseerd. Maar….. deze matches delen we wel al heel graag!

Scootmobiel voor Stichting Recreatief Longgenoten Contact

Pieter Bruin van Bikestore Julianadorp stuurde een bericht naar manager Cyril Kraak. Hij had in zijn opslag een scootmobiel staan. Keurig aan de oplader zoals dat moet om de accu in goede staat te houden. Hij mocht die namens de familie Dunselman aanbieden aan de Helderse Uitdaging. Of wij daar een organisatie blij mee konden maken. Nou dat zeker! Marga van Stichting Recreatief Longgenoten Contact reageerde meteen. Zij konden de scootmobiel heel goed gebruiken. Er zijn longpatiënten daar niet voor in aanmerking komen, maar na een terugval soms voor een paar weken deze heel goed kunnen gebruiken. Hoe fijn zou het zijn als ze die dan kunnen uitlenen. En de scootmobiel zou voor dagjes uit ook een uitkomst zijn. Een mooie match dus!

B’s Sound Service realiseert wens verlichting voor Theatergroep Renaissance

Theatergroep Renaissance is een theatergroep die nog niet zo heel lang bestaat. Hun doel is, met alles in eigen beheer, op een professionele manier het publiek te laten genieten van een theaterstuk. Een theaterstuk kost veel geld en door een klein budget waren zij nog op zoek naar theaterverlichting. Via matchgroeplid Sebastiaan Horn werd een super match met B’s Sound Service gerealiseerd. Zij hadden een set van twee DMX gestuurde fourbar liggen. Compleet met kleurenfilters, twee keer 15 DMX kabel en een mixer. Roy de Graaf van Theatergroep Renaissance is er ontzettend blij mee en ze kunnen niet wachten om hun theaterstuk op te kunnen voeren straks.

Parasol voor Odensehuis Den Helder

Het Odensehuis Den Helder is een laagdrempelige informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen, beginnende dementie, hun familie, vrienden, buurtgenoten en alle andere belangstellenden. Mensen kunnen wee dagen per week binnenlopen voor informatie, een praatje, kop koffie of thee of om deel te nemen aan een activiteit. Astrid Veldman van het Odensehuis diende een aanvraag in. Voor hun terras wilde ze heel graag een grote parasol, want die hadden ze helaas nog niet. Maikel Kivits van Peterson reageerde meteen op de oproep die de Helderse Uitdaging plaatste op social media. Hij had nog een nieuwe parasol inclusief voet waar hij zelf niets mee deed. Die wilde hij graag geven aan het Odensehuis. Hij bracht ‘m zelfs langs. Wat een service! En weer een mooie match!

Deel het bericht:
"Mooie matches voor Stichting Longfonds, Odensehuis en Theatergroep Renaissance"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven