Mickey Kolhorn jongste telg in de matchgroep

4 februari 2020

En we breiden de matchgroep weer uit! De negentienjarige Mickey Kolhorn is toegetreden tot de matchgroep van de Helderse Uitdaging. Maak kennis met deze ondernemende jonge man.

Mijn naam is Mickey Kolhorn en ik ben 19 jaar oud. Momenteel werk ik bij Livique interieurbouw en montage en is mijn studie MBO 4 bijna afgerond. Ik zit in de matchgroep, omdat ik graag onder de mensen ben. Ik help graag en luister goed naar andere inbreng van mensen. Heb je iets nodig dan kijk ik wat ik kan betekenen. Er zijn mensen die het slechter hebben dan ik het heb. Die mensen verdienen beter. Met meer mensen bereik je meer, dus ik denk als we alle koppen bij elkaar steken we mensen kunnen helpen. Ik ben vrij idealistisch ingesteld. Dit is misschien wegens mijn leeftijd, maar ik vind het prachtig en het doet mij goed om anderen tevreden te zien. Ik zie daarom graag mogelijkheden en geloof er ook in dat die er zijn. Hoe meer mensen hoe sneller we erachter kunnen komen wat die mogelijkheden zijn. De Uitdaging is voor mij bijzonder, omdat er bekende koppen zitten die hetzelfde denken. De inwoners van Den Helder het beste proberen te bieden. Hulp waar nodig, want dit doe je voor elkaar. Dit is wat voor mij de Uitdaging zo bijzonder maakt. Zorgen dat wij waardering zien bij de inwoners van Den Helder. Het lijkt misschien klein, maar dit is wat mij betreft het mooiste wat er te bereiken valt met de Uitdaging. Er valt nog veel meer te bereiken natuurlijk, maar daar is deze prachtige matchgroep voor.

Deel het bericht:
"Mickey Kolhorn jongste telg in de matchgroep"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven