MATCH! Matchgroeplid Mickey Kolhorn steekt handen uit de mouwen

17 januari 2022

Vorige week kregen we een verzoek van Esdege- Reigersdaal, dagbesteding het ‘t Wad. Zij zijn in het bezit van een hele mooie grote tweedehandse kast voor bij hen op de dagbesteding. Helaas was het bovenstuk net iets te hoog en vroegen ze aan de Helderse Uitdaging of de kast passend gemaakt kon worden. Dit lukte ze namelijk zelf niet en ze wilden heel graag hun spullen erin opruimen.

Na de aanvraag in de matchgroep te hebben gedeeld reageerde matchgroeplid Mickey Kolhorn meteen dat hij deze aanvraag graag wilde oppakken: “Nou dat komt voor elkaar Helderse Uitdaging ??.”

Mickey is meteen de dag erna langs gegaan, op zijn vrije dag. “De bovenkant van de kast moest ingekort, omdat hij anders niet paste. Alle deurtjes, stijlen en de tussenschotten heb ik ingekort en weer in elkaar gezet en met wat hulp van de twee dames de bovenkant erop gezet. Nu kunnen ze de kast schilderen en is hij klaar ?.” De dames waren er zo blij mee, dat ze een zelfgemaakte taart voor Mickey hebben gebakken als bedankje.

 
Deel het bericht:
"MATCH! Matchgroeplid Mickey Kolhorn steekt handen uit de mouwen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven