Matchgroep weer bijeen!

19 juli 2015

De eerste week van september, wanneer een ieder weer terug is van vakantie, komt de Matchgroep van de stichting weer bijeen. Onderwerpen welke besproken gaan worden zijn o.a. de wijze waarop de stichting kan assisteren bij de plannen van de stichting dnoDoen om van het sociaal pension aan de Bassingracht (beter bekend als het daklozenhotel) een doorstroomhuis te maken. Naast de gemeente (verbouwingskosten voor nachtopvang), Woningstichting (aanpassingen voor de kamers op de bovenverdiepingen) en dnoDoen (menskracht en inkomstenderving) gaat de stichting de Helderse Uitdaging proberen het bedrijfsleven te betrekken bij de realisatie van dit project dat in de financiering een gat van ruim € 100.000,- kent.

Daarnaast wordt de mogelijkheid van samenwerking met het Zorg Helden Collectief besproken. Hun missie (bewust maken, vergroten, versterken van het gezondheidsbevorderend gedrag van mensen en organisaties) spreekt op zich bijzonder aan.

Indien u ook verzoeken wilt richten tot de Matchgroep, dien deze dan tijdig in via de formulieren, beschikbaar op de website van de stichting!

Deel het bericht:
"Matchgroep weer bijeen!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven