Matches dankzij HOB, Bikestore, Helder Vastgoed Schilderwerken en Oceanwide

3 oktober 2022

De afgelopen week zijn er vele leuke matches gerealiseerd die dankzij de Helderse Uitdaging tot stand zijn gekomen.

HOB versiert de stad
De Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad bood hun lampionnen aan die de afgelopen periode de stad versierde. Hier werd massaal op gereageerd en de HOB wist een heleboel organisaties blij te maken. Waaronder Sarkonschool de Windwijzer. “We zijn ontzettend blij met de feestlampions die we van jullie hebben ontvangen via het Helderse uitdaging. We gaan ze gebruiken om de school te versieren met vieringen, zoals Sint Maarten en Carnaval. Namens alle kinderen: hartelijk dank!”

Fiets uit de loterij dankzij Bikestore
Meerwerf deed goede zaken op de Beursvloer afgelopen april. Zo maakten zij een match met Bikestore Julianadorp/Den Helder en kregen zij een kinderfiets om te verloten voor de loterij die zijn gaan organiseren. De opbrengt gaat naar hun project Meerwerf goes Global & Local.

Strak in de lak door Helder Vastgoed Schildewerken
Golfbaan Ooghduyne wist een super match te maken. Hun clubgebouw was namelijk toe aan een opfrisbeurt en nu stond toevallig Helder Vastgoed Schilderwerken op de Beursvloer afgelopen april. Piet Bolier sloeg zijn slag en wist een match met directeur Peter Wiering te maken. Genietend in het zonnetje, onder het genot van een kopje koffie, bewonderden de heren het resultaat van de schilderbeurt. En ze waren beiden meer dan tevreden. Het clubhuis ziet er weer prachtig uit!

Oceanwide zorgt dat je goed zit
De Uitdaging kreeg mooi aanbod van Oceanwide. Twee hoekbureaus en zes gewone bureaus. Huize Lindeboom Recycling kon de gewone bureaus heel goed gebruiken, zodat ze hiermee een tweede ruimte voor hun cliënten kunnen inrichten. Zo gezegd, zo geregeld!

Deel het bericht:
"Matches dankzij HOB, Bikestore, Helder Vastgoed Schilderwerken en Oceanwide"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven