MATCH! Werkbank voor Kunsthal 45 dankzij Aannemersbedrijf Gerard Borst

29 juni 2023

Wat een match weer! Tijdens de Beursvloer van de Helderse Uitdaging zegde Aannemersbedrijf Gerard Borst toe een werkbank voor Kunsthal 45 te maken. Eind juni was die klaar en mochten ze ‘m ophalen. Tim Peters was zeer bescheiden en stelde hem even tussendoor in elkaar gezet te hebben. Niet alleen paste hij tot op de centimeter in de auto en was hij nog te versjouwen voor ons: hij was prachtig, met zelfs facetrandjes langs de poten.

Van werkbank naar sokkel

Zonde om hem gelijk als werkbank in te zetten vond Kunsthal 45, hij kon ook prachtig dienst doen als sokkel. Dus even twee lagen matte lak en dan ingezet als sokkel bij Bootje, Bootje, Bootje. Moritz Ebinger bouwde er zijn Knäckeboot op, dit keer geïnspireerd door het Palmhoutwrak. Hij had dus flink de ruimte om alle langsgebrachte pakken knäckebröd om te vormen tot dit kwetsbare kunstwerk.
Op de foto’s dus niet alleen de overdacht van de werkbank maar ook de inzet als sokkel. Kom vooral zelf kijken naar dit werk, deze sokkel, en al die andere geweldige goede en leuke kunstwerken bij Kunsthal 45, Kroonpassage 36 in Den Helder.

Deel het bericht:
"MATCH! Werkbank voor Kunsthal 45 dankzij Aannemersbedrijf Gerard Borst"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven