MATCH! Vrijwilligers Reddingmuseum krijgen training door Olympia

30 mei 2023

Op de Beursvloer van de Helderse Uitdaging kwam een hele leuke match tot stand! Het Nationaal Reddingmuseum maakte een match met Olympia Den Helder voor een training gastvrijheid.

De bijeenkomst van het Reddingmuseum – inclusief opfris training – was bedoeld als aftrap voor de zomerperiode. Aan de hand van een interactieve presentatie hebben Sophie & Lizzy van Olympia Den Helder de enthousiaste & betrokken vrijwilligers van het Reddingmuseum klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.

Met oog voor elkaar, het museum én de procedures zijn verschillende aandachtspunten behandeld. Zo werden er teambuilding opdrachten uitgevoerd, zijn de do’s en don’ts voor receptiewerkzaamheden besproken, werden de reviews & socials doorgenomen en is er afgesloten met een gezamenlijk doel voor het komende seizoen. Ook werd de gelegenheid gegeven voor open discussie(s) en was er ruimte voor eigen inbreng.

Olympia bedankte het Reddingmuseum en haar vrijwilligers voor hun gastvrijheid, inzet én enthousiasme tijdens deze toffe middag. De tegenprestatie volgt snel… iets met een boot & Sail Den Helder 2023! Hierover later meer!
Op naar een mooi seizoen voor het Reddingmuseum; waarin de gezamenlijk opgestelde doelen hopelijk behaald worden. ✅

Deel het bericht:
"MATCH! Vrijwilligers Reddingmuseum krijgen training door Olympia"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven